urheiluvarusteet ja Jalkapallon maailmanmestaruuskilpailut 2018 pelipaidat - Jalkapallon 2018 pelipaidat
last updated on: 07/10/20 05:16AM
   Real Madrid voitti RCD Espanyolin 2-0 [13/12/19 04:03AM]
Rate this post

Real Madrid tapasi RCD Espanyolin 16. kierroksella. Real Madrid muuttaneet vihreä Jalkapallo pelipaidat kotona tukea Yhdistyneiden kansakuntien ilmastokokous Madridissa. Real Madrid teki 2-0 maalia Varane ja Benzema. Real Madrid ohittaa pelin. Saa neljä perättäistä voittoa liigassa.

Osapuolten vahvuuksista päätellen RCD Espanyolin ja Real Madridin vahvuus on hyvin erilainen. RCD Espanyol -puolustus ei kuitenkaan ole luopunut edes voimakasta Real Madridia vastaan. Real Madrid lopulta umpikujaan pelin 37. minuutilla ja Real Madrid siirtyi johtoon 1-0. Toisella puoliskolla oli helppo pelata vierekkäin. Real Madrid laajensi pisteet 79. minuutilla. Benzema, yllään nro 9 Real Madrid pelipaita, työnnetään net edessä rangaistusalueen, 2-0. Seuraavaksi kumpikaan osapuoli ei tehnyt mitään saavutuksia, ja tilanne oli lukittu 2-0.

Lopulta Real Madrid voitti kotona RCD Espanyol 2-0. Tällä hetkellä Real Madrid on toinen La Ligassa nettotappion vuoksi Barcelonaa vastaan.